Rólunk - ReményTV

Rólunk

A Hetednapi Adventista Egyház elkötelezett abban, hogy a Biblia üzenetét a legmodernebb eszközök segítségével eljuttassa az emberekhez. Ebben a szolgálatában az egyház megalapította a Reménység Média intézményt, hogy a televízió- és rádióprogramokkal, az Internet közvetítésével, valamint a Biblia Levelező Iskola sorozatai segítségével érje el az érdeklődőket.


Célunk, hogy objektív és hiteles információk alapján ismertessük meg a Bibliát és Jézus Krisztust mindazokkal, akiket eszközeinkkel elérünk.

Honlapjaink segítségével a Szentírás üzenetét hang-, video- és írott formában tesszük elérhetővé.

Főbb tevékenységeink:

Média:

- Televíziós műsorok készítése helyi televíziók és műholdas adások részére
- Kossuth Rádióban évi 9-10 alkalommal adventista műsor sugárzása
- Az elkészült műsorok Internetes elérhetőségének biztosítása
- Az elkészült videó- és hanganyagok DVD és CD formátumban történő árusítása Webáruházunkban és a termékkatalógusunk alapján.

Biblia Levelező Iskola:

A Biblia Levelező Iskola nyomtatott formában, illetve az Interneten várja a hallgatók jelentkezését egészségügyi, életvezetési és bibliaismereti témakörökben. 

A hallgatóknak lehetőségük van egyhetes nyári táborozásra is, ahol személyesen is feltehetik kérdéseiket, valamint megtapasztalhatják a közösségi élet élményét.A Reménység Média célja, hogy a bibliai értékek az elektronikus médiában minél hatékonyabban megjelenjenek. Ennek megvalósítása érdekében a rádió, a televízió és az Internet terén is további fejlesztéseket tervezünk.
Ezek megvalósulása jelentős mértékben adományozók támogatásától függ. Köszönettel vesszük ezirányú felajánlásaikat is. 

Amennyiben támogatni kívánja szolgálatunkat, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a Reménység Média elérhetőségein.

Szívesen fogadjuk jobbító szándékú észrevételeiket is!


Napi ige

"Mossátok tisztára magatokat! Vigyétek el szemem el?l gonosz tetteiteket! Ne tegyetek többé rosszat, tanuljatok meg jót cselekedni! Törekedjetek igazságra, térítsétek jó útra az er?szakoskodót! Védjétek meg az árvák igazát, képviseljétek az özvegy peres ügyét!" [ Tovább... ]
Ézs 1:16-17