Rólunk

A Hetednapi Adventista Egyház elkötelezett abban, hogy a Biblia üzenetét a legmodernebb eszközök segítségével eljuttassa az emberekhez. Ebben a szolgálatában az egyház megalapította a Reménység Média intézményt, hogy a televízió- és rádióprogramokkal, az Internet közvetítésével, valamint a Biblia Levelező Iskola sorozatai segítségével érje el az érdeklődőket.


Célunk, hogy objektív és hiteles információk alapján ismertessük meg a Bibliát és Jézus Krisztust mindazokkal, akiket eszközeinkkel elérünk.

Honlapjaink segítségével a Szentírás üzenetét hang-, video- és írott formában tesszük elérhetővé.

Főbb tevékenységeink:

Média:

- Televíziós műsorok készítése helyi televíziók és műholdas adások részére
- Kossuth Rádióban évi 9-10 alkalommal adventista műsor sugárzása
- Az elkészült műsorok Internetes elérhetőségének biztosítása
- Az elkészült videó- és hanganyagok DVD és CD formátumban történő árusítása Webáruházunkban és a termékkatalógusunk alapján.

Biblia Levelező Iskola:

A Biblia Levelező Iskola nyomtatott formában, illetve az Interneten várja a hallgatók jelentkezését egészségügyi, életvezetési és bibliaismereti témakörökben. 

A hallgatóknak lehetőségük van egyhetes nyári táborozásra is, ahol személyesen is feltehetik kérdéseiket, valamint megtapasztalhatják a közösségi élet élményét.A Reménység Média célja, hogy a bibliai értékek az elektronikus médiában minél hatékonyabban megjelenjenek. Ennek megvalósítása érdekében a rádió, a televízió és az Internet terén is további fejlesztéseket tervezünk.
Ezek megvalósulása jelentős mértékben adományozók támogatásától függ. Köszönettel vesszük ezirányú felajánlásaikat is. 

Amennyiben támogatni kívánja szolgálatunkat, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a Reménység Média elérhetőségein.

Szívesen fogadjuk jobbító szándékú észrevételeiket is!


Napi ige

"Mert a mi pillanatnyi könny? szenvedésünk minden mértéket meghaladó nagy, örök dics?séget szerez nekünk, mivel nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra, mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók." [ Tovább... ]
2Kor 4:17-18