Rendelés: A fegyvertelen hős

Megrendeléseiket a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásának igénybevételével juttatjuk el kedves Vásárlóinknak.A kézbesítési költség a termékek összesített súlya és mérete alapján kerül kiszámításra, az érvényben lévő postai díjszabás szerint. http://www.posta.hu/ 
A küldeményeket a Magyar Posta Zrt. 2kg-ig levélként vagy csomagként; 2kg fölött, 20kg-ig csomagként kézbesíti.

A fegyvertelen Hős

A fegyvertelen Hős

A katonák, akik korábban kinevették és gúnyolták hite miatt, és mert nem volt hajlandó fegyvert fogni, most neki köszönhetik az életüket.
Ár: 800 Ft1945-ÖT ÍRUNK... javában tart a II. világháború
A HELY ... Okinawa...
AMIT LÁTUNK... egy bevehetetlen, mintegy 340 méter magas szirt , a Hacksaw-gerinc…
AZ ÜTKÖZET... a csata kegyetlen,
a túlési esély mindössze egy a tízhez.
A HŐSTETT... Desmond T. Doss őr vezető, szanitéc, dacolva az inteznív ellenséges tűzzel, megmenti 75 sebesült bajtársa életét.

A közkatonák, akik korábban kinevették és gúnyolták egyszerű hite miatt, és mert nem volt hajlandó fegyvert fogni, most neki köszönhetik az életüket.
Terry Benedict rendező hihetetlen történetet tár elénk, azok szemén keresztül láttatva az
eseményeket, akik tanúi voltak ezen alázatos ember hőstettének.
Miután bátorságával kivívta bajtársai tiszteletét, katonatársai javasolták az Amerikában megkapható legmagasabb katonai kitüntetésre, a Becsület Érdeméremre (Medal of Honor).

„A fegyvertelen hős” című alkotás igazán megindító film, amelyet mindenkinek érdemes megnézni!
   


Napi ige

"Mert a mi pillanatnyi könny? szenvedésünk minden mértéket meghaladó nagy, örök dics?séget szerez nekünk, mivel nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra, mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók." [ Tovább... ]
2Kor 4:17-18